Podstawą gastronomii są ludzie – inwestujmy w nich, bo rozwój pracownika, to rozwój firmy!
Nasze szkolenia prowadzone są z wielką pasją, przez trenerów z wieloletnim światowym doświadczeniem w gastronomi. Dlatego wiemy jak wspierać restauratorów, pomagamy rozwiązywać codzienne problemy gastronomów oraz tworzymy miejsce dialogu praktyków i amatorów. Pracujemy w oparciu o nowoczesne i tradycyjne przepisy kuchni z różnych stron świata, nasi trenerzy – kucharze wypracowują autorskie menu wraz z zespołem naszych klientów. Przed szkoleniem poznajemy swoich klientów, ich problemy, wspieramy ich w działaniach i świętujemy z nimi sukcesy.
Działanie marketingowe w restauracji – budowanie marki za pomocą social mediów
Manager gastronomi - EFEKTYWNY LIDER
Budowanie i zarządzanie zespołem w branży gastronomicznej
Skuteczna i zyskowna sprzedaż konferencji i bankietów
Budowa oferty sprzedażowej/ Food Cost
Nowości w dekoracji i animacji wykorzystywane podczas przyjęć okazjonalnych, konferencji i bankietów – nowości na rynku
ABC Rekrutacji i motywacji pracowników
Roczny budżet operacyjny bez tajemnic – warsztaty
Analiza efektywności funkcjonowania restauracji i budżetowanie
Podstawy zarządzania kosztami w restauracji
Szkolenia dla pracowników recepcji
Profesjonalna Recepcja
Zarządzanie recepcją hotelową
Aktywna sprzedaż ofert usług hotelowych
Szkolenia dla pracowników gastronomi
Efektywny kelner mistrzem sprzedaży
Szkolenie kelnerskie
Szkolenie podnoszące kompetencje barmanów – światowe trendy w świecie barmanów
Jak tworzyć spektakularne karty drinków i koktajli – zmiany kart menu ze względu na pory roku
Akademia cukiernika – toty i ciasta nowoczesne
Akademia Baristy
Monoporcje
Szkolenie Manager Cateringu
Akademia managera gastronomi i szefa kuchni
Nowe przepisy BDO, HACCP oraz ekologia i nadchodzące trendy w branży hotelarstwa
Zarządzanie wynikiem w gastronomii hotelowej
Przykładowe warsztaty tematyczne dla kucharzy
Warsztaty Carvingu Poziom I, II
Warsztaty Sushi Master
Warsztaty Finger Food
Sztuka molekularna
Dekorowanie potraw na talerzu
Nowoczesna kuchnia polska
Chleby i wypieki
Nowoczesne wypieki i nowoczesne desery
Różne odsłony mięs
Vege i wegetarianie
Kuchnia Azjatycka
Kuchnia Włoska
Kuchnia Amerykańska
Kuchnia bliskiego wschodu
Wybrana kuchnia narodów
Nowe trendy w kuchni europejskiej
Dla podmiotów z branży HoReCa, planujących wielomiesięczne oraz złożone procesy szkoleniowe, z chęcią przygotujemy dedykowane i specjalistyczne szkolenia.