Szkolenia dla hoteli, restauracji i kawiarni - Skeleton

Szkolenia dla hoteli, restauracji i kawiarni

Podstawą gastronomii są ludzie – inwestujmy w nich, bo rozwój pracownika, to rozwój firmy!

Nasze szkolenia prowadzone są z wielką pasją, przez trenerów z wieloletnim światowym doświadczeniem w gastronomi. Dlatego wiemy jak wspierać restauratorów, pomagamy rozwiązywać codzienne problemy gastronomów oraz tworzymy miejsce dialogu praktyków i amatorów. Pracujemy w oparciu o nowoczesne i tradycyjne przepisy kuchni z różnych stron świata, nasi trenerzy – kucharze wypracowują autorskie menu wraz z zespołem naszych klientów. Przed szkoleniem poznajemy swoich klientów, ich problemy, wspieramy ich w działaniach i świętujemy z nimi sukcesy.

Przykłady realizowanych tematów

Akademia Managera Gastronomii - zarządzanie gastronomią
  • Procedury operacyjne w restauracji
  • Działanie marketingowe w restauracji – budowanie marki za pomocą social mediów
  • Manager gastronomi - EFEKTYWNY LIDER
  • Budowanie i zarządzanie zespołem w branży gastronomicznej
  • Skuteczna i zyskowna sprzedaż konferencji i bankietów
  • Budowa oferty sprzedażowej/ Food Cost
  • Nowości w dekoracji i animacji wykorzystywane podczas przyjęć okazjonalnych, konferencji i bankietów – nowości na rynku
  • ABC Rekrutacji i motywacji pracowników
  • Roczny budżet operacyjny bez tajemnic – warsztaty
  • Analiza efektywności funkcjonowania restauracji i budżetowanie
  • Podstawy zarządzania kosztami w restauracji
Szkolenia dla pracowników recepcji
  • Profesjonalna Recepcja
  • Zarządzanie recepcją hotelową
  • Aktywna sprzedaż ofert usług hotelowych
Szkolenia dla pracowników gastronomi
  • Efektywny kelner mistrzem sprzedaży
  • Szkolenie kelnerskie
  • Szkolenie podnoszące kompetencje barmanów – światowe trendy w świecie barmanów
  • Jak tworzyć spektakularne karty drinków i koktajli – zmiany kart menu ze względu na pory roku
  • Akademia cukiernika – toty i ciasta nowoczesne
  • Akademia Baristy
  • Monoporcje
  • Szkolenie Manager Cateringu
  • Akademia managera gastronomi i szefa kuchni
  • Nowe przepisy BDO, HACCP oraz ekologia i nadchodzące trendy w branży hotelarstwa
  • Zarządzanie wynikiem w gastronomii hotelowej
Przykładowe warsztaty tematyczne dla kucharzy
  • Warsztaty Carvingu Poziom I, II
  • Warsztaty Sushi Master
  • Warsztaty Finger Food
  • Sztuka molekularna
  • Dekorowanie potraw na talerzu
  • Nowoczesna kuchnia polska
  • Chleby i wypieki
  • Nowoczesne wypieki i nowoczesne desery
  • Różne odsłony mięs
  • Vege i wegetarianie
  • Kuchnia Azjatycka
  • Kuchnia Włoska
  • Kuchnia Amerykańska
  • Kuchnia bliskiego wschodu
  • Wybrana kuchnia narodów
  • Nowe trendy w kuchni europejskiej
Dla podmiotów z branży HoReCa, planujących wielomiesięczne oraz złożone procesy szkoleniowe, z chęcią przygotujemy dedykowane i specjalistyczne szkolenia.
Skontaktuj się z nami

Kontakt

Skeleton - nowoczesne szkolenia biznesowe
ul. Spółdzielcza 1
Kamieniec Wrocławski

Szkolenia dla hoteli, restauracji i kawiarni