Zdobądź super moce – na rynku pracy!
Istnieje przynajmniej 10 powodów, dla których warto zakupić ten kurs. A każdy z nich może zupełnie odmienić Twoją karierę lub wznieść ją na całkowicie nowy poziom.
Kucharz – Specjalista ds. Serwowania Potraw to nie tylko osoba przygotowująca dania, ale prawdziwy artysta w świecie gastronomii. Dzięki wiedzy kulinarnej i umiejętnościom estetycznym potrafi zamienić każdy posiłek w wyjątkowe doświadczenie smakowe i wizualne. Twoim zadaniem będzie nie tylko gotowanie, ale również odpowiednie podanie potraw, dbając o najwyższą jakość, estetykę i zgodność z zasadami savoir-vivre'u gastronomicznego. To zawód dla osób, które kochają kuchnię, cenią sobie detale oraz chcą dostarczać klientom niepowtarzalnych doznań kulinarnych.
Jeśli kuchnia to Twoja pasja, a dbałość o smak i wygląd potraw sprawia Ci satysfakcję – ten kurs jest stworzony dla Ciebie!
Dla kogo jest ten zawód?
Idealny dla osób, które:
Po ukończeniu kursu możesz znaleźć zatrudnienie w:
Cele szkolenia:
Wymagania do zapisu: ukończone 18 lat.
Dlaczego warto?
Kurs dostępny jest w elastycznej formie PDF, co pozwala Ci uczyć się w dogodnym dla siebie miejscu i czasie. Od razu możesz wcielać zdobytą wiedzę w życie, rozwijając swoje umiejętności praktyczne.
Zdobądź zawód przyszłości i zostań specjalistą, którego poszukuje branża gastronomiczna!
Czego się nauczysz:
Podstawy kuchni. Zupy i sosy.
Dania mięsne oraz rybne i owoce morza.
Dania wegetariańskie. Desery i kuchnie świata.
Dekorowanie i prezentacja potraw. Zdrowe odżywianie.
Menu na specjalne okazje. Techniki pieczenia. Potrawy na śniadanie.
Kuchnia orientalna. Sztuka przyprawiania potraw. Potrawy obiadowe.
Zdobądź super moce – na rynku pracy !
Istnieje przynajmniej 10 powodów, dla których warto zakupić ten kurs. A każdy z nich może zupełnie odmienić Twoją karierę lub wznieść ją na całkowicie nowy poziom.
Kucharz – Specjalista ds. Serwowania Potraw to nie tylko osoba przygotowująca dania, ale prawdziwy artysta w świecie gastronomii. Dzięki wiedzy kulinarnej i umiejętnościom estetycznym potrafi zamienić każdy posiłek w wyjątkowe doświadczenie smakowe i wizualne. Twoim zadaniem będzie nie tylko gotowanie, ale również odpowiednie podanie potraw, dbając o najwyższą jakość, estetykę i zgodność z zasadami savoir-vivre'u gastronomicznego. To zawód dla osób, które kochają kuchnię, cenią sobie detale oraz chcą dostarczać klientom niepowtarzalnych doznań kulinarnych.
Jeśli kuchnia to Twoja pasja, a dbałość o smak i wygląd potraw sprawia Ci satysfakcję – ten kurs jest stworzony dla Ciebie!
Dla kogo jest ten zawód?
Idealny dla osób, które:
Po ukończeniu kursu możesz znaleźć zatrudnienie w:
Cele szkolenia:
Wymagania do zapisu: ukończone 18 lat.
Dlaczego warto?
Kurs dostępny jest w elastycznej formie PDF, co pozwala Ci uczyć się w dogodnym dla siebie miejscu i czasie. Od razu możesz wcielać zdobytą wiedzę w życie, rozwijając swoje umiejętności praktyczne.
Zdobądź zawód przyszłości i zostań specjalistą, którego poszukuje branża gastronomiczna!
Czego się nauczysz:
Podstawy kuchni. Zupy i sosy.
Dania mięsne oraz rybne i owoce morza.
Dania wegetariańskie. Desery i kuchnie świata.
Dekorowanie i prezentacja potraw. Zdrowe odżywianie.
Menu na specjalne okazje. Techniki pieczenia. Potrawy na śniadanie.
Kuchnia orientalna. Sztuka przyprawiania potraw. Potrawy obiadowe.
Potrawy na grillu. Potrawy dla dzieci. Potrawy na catering i imprezy.
Z tym kursem zdobędziesz kompleksową wiedzę, które pomogą Ci odnieść sukces w branży gastronomicznej i żywieniowej!
Co zyskasz, kupując ten kurs?
Dlaczego warto z Nami zdobywać wiedzę?
Firma Skeleton istnieje na rynku od 2015 roku i specjalizuje się w kursach zawodowych, biznesowych, hobbystycznych i doszkalających w trybie e-learningowym. Tworzyliśmy projekty szkoleniowe dla sektora administracji państwowej, uczelni wyższych i biznesu.
✔ Współpracujemy z ekspertami z doświadczeniem praktycznym.
✔ Posiadamy wpis do Ewidencji Szkół i Placówek Niepublicznych (RSPO nr: 274552).
✔ Certyfikat Jakości usług SUS (nr DEKRA/SUS/000782/2).
✔ Nasze zaświadczenia są wydawane na podstawie § 23 ust. 4 rozporządzenia Ministra Edukacji i Nauki z dnia 6 października 2023 r. (Dz. U. poz. 2175).
Zaświadczenie nie daje uprawnień do wykonywania zawodu, ale jest cennym atutem w rekrutacji i doskonaleniu zawodowym!
Lepsza praca to lepsze życie!
Potrawy dla dzieci. Potrawy na catering i imprezy.
Z tym kursem zdobędziesz kompleksową wiedzę, które pomogą Ci odnieść sukces w branży gastronomicznej i żywieniowej!
